Disember 06, 2014

Hari Bila Mana Aku Start Berblog

See the heading???😆. Serious weh..... Actually, Syu dah lame pasang niat nak bukak Blog. Tapi jari jemari bulus ni tersangat lah malas nak hadap PC and keyboard. At last, at the age of 24, baru la ada keinginan nak create blog 😂. Tapi blog ni just for fun jer!! Sekadar tempat untuk merepek, merapu meraban & meluahkan perasaan. Starting ni...biase lah....Syu taklah telampau addicted sangat nak memblogger ni...just cuba-cuba jer sebab dah bosan sangat kat tempat keje sampai tak tahu nak buat ape. 


Whatever it is, tahniah kepada diri sendiri!!👏1st time ever kot create blog. Starting tu memang agak merangkak la jugak. Almaklumlah, memang Syu ke laut sikit dalam bab-bab blogging ni,. Tambah-tambah nak menghadap html & CSS bagai 😅. Fuhhh perit...senang citer memang jenis tak celik langsung lah dengan benda-benda cenggini ni.


Bosan yakmat!! Cepatlah pukul 5...nak balik!! ðŸ˜‚


Okay y'all, Syu nak sambung keje balek...nanti tak pasal-pasal kene maki sekarung dengan boss. Yelah, kita kerja dengan orang ni kadang-kadang ada jer point diorang cari untuk terminate kita. So, sebelum diorang tutup periuk nasi Syu, better stop kejap. Nanti-nanti boleh sambung lagi ye dak?😘