Disember 06, 2014

Hari Bila Mana Aku Start Berblog

See the heading???😆. Serious weh..... Actually, Syu dah lame pasang niat nak bukak Blog. Tapi jari jemari bulus ni tersangat lah malas nak hadap PC and keyboard.
Last-last, at the age of 24, baru la ada keinginan nak create blog😂. Tapi blog ni just for fun jer!! Sekadar tempat untuk merepek, merapu meraban & meluahkan perasaan. Starting ni...biase lah....Syu taklah telampau addicted sangat nak memblogger ni...just cuba-cuba jer sebab dah bosan sangat kat tempat keje sampai taktau nak buat ape. 
Whatever it is, tahniah kepada diri sendiri!!👏1st time ever kot create blog. Starting tu memang agak merangkak la jugak. Almaklom lah memang ke laut bab-bab blogging ni,. Tambah-tambah nak menghadap html & CSS bagai😅. Fuhhh perit...senang citer memang jenis tak celik la benda-benda cenggini ni. 
Bosan yakmat!! Cepatlah pukul 5...nak balik!!😂

Okay y'all, Syu nak sambung keje balek...nanti tak pasal-pasal kene maki sekarung dengan boss. Yelah, kita kerja dengan orang ni kadang-kadang ada jer point diorang cari untuk terminate kita. So, sebelum diorang tutup periuk nasi Syu, better stop kejap. Nanti-nanti boleh sambung lagi ye dak?😘