TERMS & POLICIESDASAR PENERBITAN KOMEN | Diruangan komen - sekiranya pemilik laman web ini mendapati ada dikalangan komentator yang meninggalkan komen/kata-kata yang berbaur negatif, cacian/makian serta apa jua komen yang kurang menyenangkan. Pemilik laman web tidak akan teragak-agak untuk serta merta memadam/menyekat/mengalih keluar/menspam mahupun mengambil tindakan yang sewajarnya ke atas komen yang telah diterbitkan tersebut ke pihak yang bertanggungjawab.


Adalah dimaklumkan, segala respon/maklumbalas komen, mungkin akan mengambil sedikit masa untuk dibalas oleh pemilik laman web ini. Sekiranya anda inginkan respon/maklumbalas yang pantas, sebaiknya anda menghubungi pemilik laman web ini melalui saluran/platform yang telah dinyatakan di bahagian - CONTACT MEDASAR HAK CIPTA | Segala muat turun/naik semula ke laman/pautan lain adalah dibenarkan dengan izin saya selaku pemilik lama web ini. Penyalahgunaan apa jua kandungan dari laman web ini adalah tidak dibenarkan sama sekali. Pemilik laman web ini berhak untuk mengambil tindakan/melaporkan/mengemukakan sebarang  tindakan keatas pengguna yang didapati melanggar terma & syarat yang telah dinyatakan.KEMASKINI TERAKHIR | Sekiranya saya mengemaskini, meminda atau membuat sebarang perubahan pada laman web ini, perubahan tersebut akan disiarkan dengan jelas di sini. Saya selaku pemilik laman web syuderis.com berhak untuk membuat sebarang pengemaskinian, meminda mahupun membuat sebarang perubahan pada paparan/kandungan/gambar yang telah diterbitkan bagi tujuan menambah baik kualiti laman web ini.PERSETUJUAN | Dengan melayari/mengakses/menggunakan laman web saya, anda dengan ini bersetuju dengan penafian dan terma-terma yang telah saya nyatakan di atas.

Comments

💕 Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita 😂. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!