HUBUNGI SAYA??


Jika anda memerlukan maklumat lanjut atau mempunyai sebarang pertanyaan mengenai laman web ini, sila hubungi saya melalui :
Emel : syu379@gmail.com
atau anda boleh menghubungi saya di platform media sosial saya
FB : Shoo Deris

Instagram : Syu_deris


PENAFIAN


Semua maklumat di laman web ini - https://syuderis.blogspot.com/ - diterbitkan dengan niat baik dan untuk tujuan maklumat umum sahaja. Saya, Syu Deris tidak membuat sebarang jaminan mengenai kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Sebarang tindakan yang anda ambil ke atas maklumat yang anda dapati di laman web ini (Syu Deris), adalah atas risiko anda sendiri. Saya tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian dan/atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami.

Dari laman web saya, anda boleh melawat laman web lain dengan melayari pautan ke laman web luaran tersebut. Walaupun saya berusaha untuk menyediakan hanya pautan berkualiti ke laman web yang berguna dan beretika, saya tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman web ini. Pautan ini ke laman web lain tidak membayangkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di laman web ini. Pemilik tapak dan kandungan mungkin berubah tanpa notis dan mungkin berlaku sebelum kami berpeluang mengalih keluar pautan yang mungkin telah pergi 'buruk'.

Sila ambil perhatian bahawa apabila anda meninggalkan laman web ini, laman web lain mungkin mempunyai dasar privasi dan terma yang berbeza yang berada di luar kawalan . Sila pastikan anda menyemak Dasar Privasi laman-laman ini serta "Terma Perkhidmatan" mereka sebelum terlibat dalam mana-mana perniagaan atau memuat naik sebarang maklumat.


Persetujuan 


Dengan menggunakan laman web saya, anda dengan ini bersetuju dengan penafian saya dan bersetuju dengan termanya.


Kemaskini terakhir


Sekiranya saya mengemaskini, meminda atau membuat sebarang perubahan pada dokumen ini, perubahan tersebut akan disiarkan dengan jelas di sini.

Comments