CONTACT ME

Contact me


Untuk makluman anda, segala respon/maklumbalas komen dari penulis/pemilik laman web ini, mungkin akan mengambil sedikit masa untuk dibalas. Sekiranya, anda inginkan respon/maklumbalas yang pantas. Sebaiknya anda menghubungi penulis/pemilik laman web ini melalui saluran/platform berikut:E-mel : syu379@gmail.com

atau anda boleh menghubungi saya di platform media sosial saya

&

Instagram : Syu_derisJika anda memerlukan maklumat lanjut, mempunyai sebarang aduan/pertanyaan & cadangan, mahupun ingin mengemukakan aduan anda mengenai laman web ini. Anda boleh hubungi penulis/pemilik laman web di saluran/platform yang telah dinyatakan seperti di atas. Sebarang pendendahan/perkongsian nombor talian peribadi penulis/pemilik laman web ini adalah dilarang sama sekali. Melainkan, dengan izin penulis/pemilik laman web ini sendiri.PERSETUJUANDengan melayari/mengakses/menggunakan laman web saya, anda dengan ini bersetuju dengan penafian dan terma-terma yang telah saya nyatakan di atas.

Comments

💕 Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita 😂. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!