Sushi Bonanza Sushi King March 2023 Kembali Lagi 中

Mac 15, 2023


Buat penggemar Sushi King. Saja nak war-warkan dekat korang. Sushi Bonanza Sushi King bulan Mac 2023 dah start hari tu pada 13/3/2023 中. Promosi ni akan berlangsung sehingga 16/3/2023 - Esok last promosinya! 



Tak pergi memang rugi. Sebab menu atas kaiten (Sushi conveyor) Sushi King kali ni memang sedap-sedap belaka. Ada menu baru juga. Jadi, jangan lepaskan peluang okay! Bukan apa, nanti dah masuk bulan Ramadhan tak dapat merasa 五. 


Cukuplah makan banyak ini. Orang meja sebelah dah tenung-tenung dah . Macamlah kita bayar pakai duit dia 五. 


Comments

Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita . Tolong yer sayang-sayang sekalian!!