Senarai Buffet Ramadhan Sekitar Manjung 2023

Mac 26, 2023

Bila menjelangnya Ramadhan. Seperti biasa, buffet Ramadhan dah mula dipromosikan di merata-rata platform media sosial. Ada menu berbuka puasa yang bertemakan masakan kampung, western & macam-macam lagi. Apa yang menariknya, early bird diskaun bakal diberikan kepada mereka-mereka yang membuat tempahan awal sebelum tibanya Ramadhan. 


BACA JUGA

➢ Amalan Minum Air Ketika Bersahur

➢ Kurma Apa Paling Mahal & Popular

➢ Himpunan Doa Yang Dianjurkan Sepanjang Bulan Ramadhan 



Di sekitar daerah Manjung ni kalau ikutkan ada banyak tempat menarik & sedap untuk berbuka puasa. Cuma tak semua restoran & kedai makan ada menawarkan pakej berbuka puasa ala buffet. Rata-rata Syu tengok, banyak yang menawarkan pakej berbuka puasa secara ala carte.



SENARAI BUFFET RAMADHAN SEKITAR MANJUNG 2023


Syu yakin. Mesti ramai yang tercari-cari tempat berbuka puasa ala buffet di sekitar daerah Manjung ni kan? Berikut Syu senaraikan buffet Ramadhan yang ada di sekitar daerah Manjung bagi tahun 2023 😁. 



1) Kopee Paste Port


Buffet Ramadhan Manjung 2023


π™π™€π™Žπ™€π™π™‘π˜Όπ™π™„π™Šπ™‰ π˜½π™π™π™π™€π™ π™π˜Όπ™ˆπ˜Όπ˜Ώπ™ƒπ˜Όπ™‰ 𝙆𝙄𝙉𝙄 π˜Ώπ™„π˜½π™π™†π˜ΌπŸ˜ π™‹π™Šπ™π™ π˜½π™π™†π˜Ό π™‹π™Šπ™Žπ˜Ό π™π™€π™π˜½π™€π™Žπ˜Όπ™ @ π™π™Šπ™’π™‰ π™ƒπ˜Όπ™‡π™‡, π™ˆπ˜Όπ™‰π™…π™π™‰π™‚ π˜½π™” π™†π™Šπ™‹π™€π™€π™‹π˜Όπ™Žπ™π™€


Tahun lepas ramai yang kecewa tak dapat masuk buffet Kopeepaste. So korang tahun ni jangan lupa book awal ok? 


HARGA : 

(πŸ‘ πƒπ€π˜π’ π’ππ„π‚πˆπ€π‹ πŸπŸ•-πŸπŸ—/πŸ‘/πŸπŸ‘)

π—₯π— πŸ°πŸ— π——π—˜π—ͺ𝗔𝗦𝗔

π‘πŒπŸπŸ— πŠπ€ππ€πŠπŸ 


NORMAL PRICE (30/3 - 20/4)

DEWASA RM59

KANAK2 RM39 (5-11 TAHUN)


 πŸ“†TARIKH BUFFET

27 March 2022 - 20 April 2023

(5 hingga 29 Ramadan)


πŸ“LOKASI

Dewan TOWN HALL, Manjung

(Depan pasaraya TF , Apartment Venus)


⏰MASA BUFFET

6.30PM-9.30PM


Tekan link bawah sekarang untuk tempah buffet ramadhan :


https://linktr.ee/zatilalia?utm_source=linktree_admin_share


Memang korang wajib HADIR buffet KOPEEPASTE tahun ni sebabπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»


✅ Lebih 130 Jenis Menu

✅ Kambing Grill

✅ Pelbagai Menu _LIVE COOKING_

✅ Aneka Pilihan _“STREETFOOD”_

✅ Ruang _Kids Corner_

✅ _Mascot Cartoon_

✅ Ruang yg selesa berhawa dingin

✅ Surau disediakan

✅ Parking yang luas

✅ Peluang menang pelbagai hadiah

✅ Tazkirah Oleh Penyampai Jemputan


Jadi apa tunggu lagi?? Jom tempah sekarang! Tag cepat kawan-kawan, family, husband, wife, officemate, jiran semua ajak diorang datang BUFFET KOPEEPASTE ya! Dah boleh lock date yang korang available sebelum nangis bucu katil sebab dah FULL..  See you soon guys!😘



2) Hotel Sfera


Buffet Ramadhan Manjung 2023


Buffet Ramadan Hotel Sfera kembali lagi bertemakan Aneka Citarasa bagi tahun 2023, serta menjanjikan harga mampu milik dan pelbagai jenis juadah menarik menanti anda! Kambing bakar kegemaran ramai pun ada tauu🀩 


Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan diskaun tempahan awal “early bird” sebelum 23 Mac 2023


‼️PROMOSI EARLY BIRD‼️

Dewasa : RM 55.00


πŸ“ŒHARGA BIASA 

Dewasa : RM 65.00

Kanak-Kanak : RM 35.00

Warga Emas (60 tahun ke atas) : RM 35.00


πŸ“£JEMPUT MEMERIAHKAN BUFFET RAMADHAN HOTEL SFERA BERSAMA INSAN TERSAYANGπŸ“£


Untuk sebarang tempahan, sila hubungi kami di :

πŸ“ž https://linktr.ee/hotel.sfera - whatsapp

☎️ +605 688 1000 - phone call


————————————————————

✅ Surau disediakan

✅ Dewan yang besar dengan kapasiti 300 pax

✅ Dewan berhawa dingin

✅ Parking yang luas



3) Selera Mustika @ Ritz Garden Hotel


Buffet Ramadhan Manjung 2023


✨ RAMADHAN BUFFET RITZ GARDEN HOTEL MANJUNG COME AGAIN  πŸ“£πŸ”Š✨ 


SELERAMUSTIKA🫢🏻


πŸŒ™ Happy Ramadhan Al Mubarak 1444 H / 2023⭐️

πŸ€ Iftar with our #SELERAMUSTIKA as we offer the best dishes selected to satisfy your fill. Plan your iftar and book with us‼️

πŸ€ For reservation and futher enquiry, please contact us at :


☎️ 05-688 8811 (Reception)

☎️ 05-688 7711 (Sales Office)

πŸ“ž 013-362 2298 (Ms Isya)

πŸ“ž 013-2106298 (Ms Hidayah)



4) Onetee Kitchen


Buffet Ramadhan Manjung 2023



5) Marina Island


Buffet Ramadhan Manjung 2023


Dapatkan harga pembelian awal ‘early bird promotion’ sebelum 23 Mac 2023 dengan hanya:

RM58 (Dewasa)
RM38 (Kanak-kanak)

Masa Pembelian adalah terhad!! Tempah atau Beli e-baucar anda sekarang!



6) Hotel Orient Star


Buffet Ramadhan Manjung 2023


Bunga Mawar Indah Berseri,

Mekar Harum Terpapar Mentari,

Bulan Ramadhan Kian Mendekati,

Cita Rasa Kampung Pilihan Kami.


Harga baucer yang kami tawarkan:-
Dewasa @ RM88.00
Kanak-kanak (6-11 thn) &
Warga emas (60 thn ke atas) @ RM58.00
**Bufet bermula dari 25 Mac sehingga 19 April 2023**

PROMOSI AWAL 
Dewasa @ RM78.00
Kanak-kanak (6-11 thn) &
Warga emas (60 thn ke ats) @ RM48.00
**Pembelian awal sebelum 22 Mac 2023**

Kemudahan surau disediakan
Untuk maklumat lanjut atau tempahan, sila klik pautan di bawah:-



7) Big Belly Cafe Ayer Tawar


Buffet Ramadhan Manjung 2023


Ramadhan tahun 2023 , Big Belly Cafe Ayer Tawar kembali dengan buffet Ramadhan dengan harga yg cukup berbaloi dengan pilihan 40++ jenis juadah berbuka setiap hari dari western dan juga asian kitchen. Jom booking tempat anda mulai harini sehingga jumaat ni untuk dapatkan harga promosi.


Dewasa : Rm36.90

Kanak2: Rm26.90

Comments

πŸ’• Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita πŸ˜‚. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!