Syawal just around the corner!!

Mei 08, 2021


๐Ÿ˜”Honestly, I'm pretty sad that Ramadhan gonna leave us soon. Nothing can replace this precious full blessed month. Time passed by really fast you know.

By the way, have you done with the Eid al-Fitri preparation? Mine still in progress๐Ÿ˜…. Still got many things to do. I wish I can clear it all by today. I hope so. Whatever it is... 

Have a nice day uols!! Now, Let's get back with the preparation๐Ÿ˜œ!!

 

Comments

  1. Tak ada preparation pun raya tahun ni sebab kena bekerja hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. La yeke...Yang tak keje pun bukan boleh beraya pun Tiqah. Sebab abah "MU" tak bagi balik raya๐Ÿ˜‚.

      Padam
  2. Tak ada preparation pun. Sempat beli baju raya je. Lepas dah tahu pkp ni tak tahu nak prepare apa lagi. masak rendang masa raya je lah nanti kot.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama lah kak.Weekend hari tu pun just kemas-kemas rumah jer. Sedih tau tak dapat beraya jumpa family tahun ni.Even rentas daerah pon tak boleh๐Ÿ˜”.

      Padam

๐Ÿ’• Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita ๐Ÿ˜‚. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!