Anak-beranak Denosor Tumpang Lalu!!

Mei 17, 2021

Actually ni karipap pusing. Tak tahu mana hilang pusingnya๐Ÿ˜†.
Kelim tu hidak lah helok sangat. Tapi boleh lah kalau nak buat makan๐Ÿ˜‹.
Nak pergi ke Kutub Utara [Freezer] kejap lagi tu yang beratur helok tu. Takut ada yang keciciran๐Ÿ˜‚.

Sepanjang cuti raya ni Syu asyik membaca & ambil tahu pasal perkembangan saudara-saudara seislam kita di Palestine jer. Mood raya semua tu memang totally ke laut dah. Even raya pertama pun Syu tak ada OOTD. Actually baju raya dah prepare siap dah. Tapi macam malas pulak pakai. Yelah, bukan ada siapa nak datang beraya pun sampai nak melawa-lawa bagai. Sudahnya sepanjang-panjang hari raya pertama hari tu Syu dok berbaju kelawar jer. 

Memandangkan, tengahari tadi otak dah start jem dah nak absorb semua isu-isu pasal keganasan zionis ni๐Ÿ˜‚. So, untuk mereleasekan ketepuan otak ni maka lahirlah anak-anak denosor ni๐Ÿ˜‚. Jadilah kan untuk buat minum petang & breakfast esok pagi.

Comments

  1. uittt buat karipap sendiri laaa cayalah dala comel kejadiannya..
    kalau CT tahu makan jela beli frozen hehe buat mmg x jadila..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh lah kalau nak buat makan sendiri๐Ÿ˜Š.Ni pun jenuh jugak nak menyiapkan๐Ÿ˜„.

      Padam
  2. Comelnya. Yang dah siap goreng mesti lagi nampak pusingannya tu. cantik kejadian karipap pusing buatan Syu. Terbaik! Kalau saya, failed bab mengkaripap ni. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Makceh!!
      Alah,Syu pun failed jugak masa mula-mula buat dulu K.Fizah.
      Masa menganggur dedulu hari-hari praktis kelim karipap tu yang lama-lama jadi reti tu.Ada masa terciduk jugak kalau dah lama tak praktis๐Ÿ˜.

      Padam
  3. wahh...gemorks dan gebus karipapnya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah pasal.Memang tak reti lah nak buat kecik-kecik.Mak Syu cakap kalau buat meniaga rugi!!Sebab inti sepenuh-penuh pastu besar gedabak pulak tu๐Ÿ˜…

      Padam

๐Ÿ’• Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita ๐Ÿ˜‚. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!