Sushi Bonanza 2022 Kembali!

Mac 21, 2022

Sushi king bonanza

Kon'nichiwa burogā no tomodachi! Hari ni nak kongsi satu berita gembira buat penggemar-penggemar makanan Jepun. Bukan apa, takut ada yang terlepas pandang & terlupa. Kalau nak tahu, di Sushi King hari ni ada promosi sushi Bonanza. Promosi ni diberikan khusus buat ahli Sushi King yang berdaftar 😁.



Tempoh berlangsungnya sushi bonanza ni tak lama. Cuma 3 hari sahaja. Bermula dari hari ini sehingga 24 Mac 2022. Dengar cerita semua sushi on the kaiten cuma RM3 sahaja untuk sepinggan - Tak termasuk service tax. Memang berbaloi sangat tu. Bolehlah makan puas-puas. Tambah-tambah sushi yang pinggan purple tu. Selalunya pinggan purple tu yang paling jahat. Jahat sebab sedap & mahal πŸ˜….


Sushi King bonanza 2022
Mengikut terma & syarat


Nak enjoy sushi bonanza dengan harga ahli? Pastikan korang daftar sebagai ahli Sushi King terlebih dahulu di aplikasi Sushi King My. Pendaftaran adalah PERCUMA. Jangan lepaskan peluang ni okay. Bukan selalu Sushi King nak buat sushi bonanza 😁.


Comments

  1. kurang sikit sushi king. suka empire sushi lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak pun kurang juga. Bila ada bonanza baru pergi.
      Sushi Empire pun akak suka juga sebab banyak pilihan 😁.

      Padam

πŸ’• Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita πŸ˜‚. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!