Berdamai Dengan Alam Di Pantai Teluk Senangin

Mei 28, 2023

Lama tak datang Teluk Senangin. Hari ni singgah sana lepak-lepak & berdamai dengan alam sekejap - Tapi, kena bergaduh dengan monyet sebab diaorang suka curi makanan 😂. Nama pun hujung minggu kan 🥰. Masa inilah nak healing time pun.


Rasa macam dekat oversea pun ada ðŸ¤­. 

Tak dengan dengan ahli keluarga, seorang diri pun jadilah. Asalkan ada masa untuk beriadah & tenang-tenangkan diri. Apa-apa pun, have a nice weekend y'all. Jangan lupa, esok dah kena masuk kerja! 😂


Ini kalau dapat dekat budak ekor panjang 🐒 tu memang tak selamat!😅 



Comments

  1. bestnya beriadah ramai2 tapi bab monyet tu payah betul lah, udah tempat dia kan kene kongsi la heheheh

    BalasPadam
  2. tetiba terliur tgk mangga tu🤭

    BalasPadam

💕 Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita 😂. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!