Bertambah Lagi Rakyat Kayangan Beta!!

Februari 20, 2021

Air plants


Time-time weekend macam ni apa lagi rutin Syu kalau bukan melayan air plants. Asal celik mata jer airplant, nak tutup mata pon airplants lagiπŸ˜‚. Tapi takpe, layan airplants ni sekejap jer. Tak lama mana pon. Rendam, shake pastu gantung. Senang!! Dalam sambil-sambil Syu dok sibuk-sibuk merendam airplant dalam baldi, brother J&T pon sampai hantar parcel. So, ini lah dia barang yang dalam parcel tu kalau korang nak tau.


Maka dengan ini...bertambah lagi lah rakyat kayangan Syu kat depan rumah nun & pada masa yang sama berterbangan jugak lah duit-duit Syu kat Kak RazinaπŸ˜…. Lepas ni kene pulak cari & buat rumah diorang. Jangan main-main, korang ingat bila rakyat bertambah...rumah tak bertambah??Ha3!! πŸ˜‚


T. Streptophylla
T. Streptophylla : Syu memang dah lama nak tambah spesis airplant ni dalam koleksi Syu. Akhirnya dapat jugak tambah.

T. Streptophylla
Tengoklah dia punya curl tu. Menggoda betul!!😍

T.Ionantha Silver
T.Ionantha Silver : Actually spesis ni Syu dah ada dah. Just beli sikit lagi buat tamba-tambah.

T. Pseudobaileyi
T. Pseudobaileyi : Kembar si Caput Medusae.

T. Pseudobaileyi
Tengok dia punya stripe tu, tersangatlah tempting.

Pada korang-korang yang berniat nak menambah koleksi airplants korang, Syu sarankan korang beli dengan trusted seller yang pernah Syu mentioned dalam post ni - POKOK KAYANGAN,PALING SENANG NAK JAGA!! atau korang boleh klik pada link dibawah untuk terus membeli di Shopee. 



πŸ‘‰ T. Ionantha silver

πŸ‘‰ T.Pseudobaileyi - SOLD OUT

πŸ‘‰ T.Streptophylla - SOLD OUT



[Update : Pokok udara spesis T.Pseudobaileyi & T.Streptophylla dah SOLD OUT yer kawan-kawan. Untuk pilhan lain korang boleh beli secara terus di  RAZINA AIRPLANT. Dekat sana ada macam-macam spesis pokok udara korang boleh beli. Bermula dari harga mampu milik sehinggalah ke harga kayangan πŸ˜‰]

Comments

πŸ’• Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita πŸ˜‚. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!