Giveaway 23rd Anniversary Ciknur & Husband

Januari 23, 2023

Klik banner untuk ke link penyertaan.


Tak tahu apa nak dicelotehkan di blog? Jom sertai giveaway  Cik Nur bersempena ulang tahun perkahwinan Cik Nur & suaminya yang ke-23 tahun pada 13hb Februari 2023 ni nanti. Untuk pengetahuan korang, giveaway ni akan berlangsung mulai hari ini sehingga 13 Februari 2023.


Syarat penyertaan


  1. Follow  blog "Dapur Cik Nur"- Yang penting ada list kat blog korang
  2. Buat entri bertajuk "Giveaway 23rd          Anniversary Ciknur & Husband"
  3. Sertakan sedikit ucapan indah
  4. Tinggalkan link penyertaan di ruang komen giveway


Semoga kedua pasangan diberi kesihatan yang baik & berkekalan jodohnya hingga ke jannah. Bukan mudah ya nak harung 23 tahun. Syu yang baru setahun jagung dalam alam perkahwinan ni pun kadang-kadang termenung sekejap nak hadap 😂.  

Comments

💕 Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita 😂. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!