Shopee 12.12 Birthday Sale

November 20, 2021

Good news for all Shopee shoppers. Come & let's enjoy 40% upsize for New Customer & 30% upsize for Existing Customer. Use code: 


SHPIAB4 - RM15 min spend RM18 for New Customer 

IA12PH - 15% Coins Cashback min spend RM66 capped at 990 coins for Exisiting Customer


Shopee 12.12 Birthday Sale
πŸ‘† FIND OUT MORE for more details


By the way, don't forget to claim your free shipping vouchers in your Shopee Apps. Up to 12 Million vouchers for you to grab!! Don't miss it!! Save the date & claim it on :



Opening Sale - 20th Oct

Pre-hype - 21st Nov - 11th Dec

Peak Day - 25th Nov & 12th Dec



  • Lowered as low as RM0 Free Shipping on Champion Brands & Super Sellers of the day
  • Free Shipping Vouchers (Daily 12PM) with increased quantity of claimable RM0 Free Shipping Vouchers (FSV) for Free Shipping Sellers (FSS), Champion Brands & Super Sellers
  • Free Shipping Hour will run from 12PM - 2PM featuring 1000x SKUs from Free Shipping Sellers (FSS) in Shocking Sale (SS) session


What My Bawagian Says

  1. cart dah pebuh tu, belum check out lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. 12.12 ni bolehlah kosongkan cart MY. 😁Heeee~

      Padam
  2. Ammi ni kan kengkadang tak faham bila dia kata "free shipping for purchases of more than rm15".. Tp masa check out ada shipping charges.. Hmmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hanya selected sellers jer yang ada free shipping Ammi. Kadang-kadang kita sendiri kena pandai tengok πŸ˜ŠπŸ’•.

      Selalunya kalau produk ada free shipping ni kebanyakkan vouchernya valid untuk bayar guna ShopeePay sahaja. Ada sesetengah voucher tu boleh guna bayar online banking. Yang ini kena baca T&C voucher tu balik.

      Padam
  3. Balasan
    1. Jom!! Kita bab2 shopping ni laju. 😁Heeee~

      Padam
  4. Balasan
    1. πŸ˜… Lah, uncle pun bermasalah dengan FSV jugak ke?Halah2.

      Padam

πŸ’• Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita πŸ˜‚. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!