Giveaway by Blog The Story of Mommy EEZ

Mac 29, 2024

Salam Jumaat korang! Hari ni dah masuk 19 18 Ramadhan dah kita ya. Sekejap betul rasa. Pejam celik biji mata tahu-tahu nanti dah masuk 1 Syawal. Tapi itulah. Bila duduk dekat office, rasa macam lambat sangat masanya berjalan. Seminit tu rasa macam sejam lamanya. Mereput menunggu.



Setiap hari, rasa tak sabar nak tunggu pukul 6. Mata pula asyik nak layu saja. Kelebek file ni tak kena. Kelebek file tu tak kena. Bosan asyik tatap benda yang sama hari-hari. Permit pekerja asing pun tak berapa banyak nak kena handle lately ni 😮‍💨. So, tak banyak kerja nak kena dibuat - Okay, enough berceloteh!

 

 

Special giveaway Mommy EEZ


By the way korang dah join ke belum Giveaway Mommy EEZ ni? Kalau belum, meh pakat join ramai-ramai bagi meriah. At least ada modal untuk korang bercerita dalam blog. Ada rezeki boleh dapat hadiah special dari Mommy EEZ.


Klik untuk info lebih lanjut!👆


Untuk pengetahuan korang, giveaway ni berlangsung sampai 8 April 2024. So, cepat-cepatlah submit penyertaan tu ya. Pada yang dah join, ALL THE BEST Syu ucapkan! Details lebih lanjut boleh klik pada banner.




Comments

💕 Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita 😂. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!