Nasi Lemak + Boba Milk Tea 😁

Oktober 09, 2021

Eating & blogging at the same time 😁. Boba tea for breakfast & Nasi Lemak for lunch. What a complete set!! ðŸ˜‹ 

 

Good afternoon fellas!! Today, I'm pretty MALAS to cook any fancy food 😂. So, I just start my day with Nasi Lemak & Boba Milk Tea only for my brunch (breakfast + lunch). I think, this menu might probably continue until dinner 😆. Let's say, if both of us (me & husband) cannot stand the whole day eating Nasi Lemak. Food Panda & Grab will be the last choice for our dinner.  Just wait & see 😂. 



Actually yesterday dinner, I bought Boba Milk Tea  from Cha Time. My husband cannot stand with the taste of the Milk Tea. He said, the taste of Milk Tea kinda bit weird. He able to drink one to two sips only.  What a pity Milk Tea. So, I decide to finish it today during my brunch. If not, it's life will ends up in TONG SAMPAH 😂.  

Comments

  1. Kenyang makan nasi lemak. Siap ada air boba lagi tuh. Encik suami tak suka, boleh minum extra ye tak? hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang kenyang kak. Tambah pulak air boba tu dah berlemak. Terpaksalah minum extra jugak sebab husband dah tak suka 😂.

      Padam
  2. Tak pernah try lagi chatime, memang tak sedap sungguh ke kak syu hihihi?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang Milk Tea tu serius memang tak sedap. Tehnya rasa macam Jasmine Tea. Ada bau & rasa macam bunga India yang diorang selalu diorang guna buat sembahyang tu. Masuk yang ni, dah dua kali dah kena dengan brand air boba terkemuka ni. Hari tu Tea Live. Kali ni Cha Time pulak. Wu3 😂.

      Padam
  3. So now u are saying u are the tong sampah? Hahahaha.. Gurau je tau

    BalasPadam
    Balasan
    1. Considered the "GOOD THINGS ONLY" tong sampah!! Ha3 😆.

      Padam
  4. fuhhh letopss ea breakfast kak syu hahaha

    BalasPadam

💕 Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita 😂. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!