Nasi Goreng Pattaya & Daging Sweet Sour

April 19, 2021




 Ada banyak lebihan nasi masa bersahur pagi tadi. Rasa sayang pulak Syu nak buang sebab masih elok. So, berbuka hari ni Syu decide untuk masak lebihan tu buat nasi goreng pattaya & daging masak sweet sour ala-ala kedai siam gitu๐Ÿ˜. Korang berbuka apa hari ni?Cer share kat ruangan komen. Mana tau boleh jadi menu berbuka puasa Syu esok pulak!! Sebab Syu dah ketandusan idea nak masak apa dah ni๐Ÿ˜‹

Salam Ramadhan. Selamat berbuka puasa semua!!

Comments

  1. Jika lauk pauk ini sahaja di sahur cukup kenyang dah jika Naim. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang dibuat berbuka ni pon dah kenyang Naim๐Ÿ˜‚. Sampai takde space lah nak taruk dalam perut inikan pulak bersahur.

      Padam
  2. Sedapnya nasi goreng. Bila nasi tak habis, memang buat nasi goreng je lah :)

    BalasPadam

๐Ÿ’• Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita ๐Ÿ˜‚. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!