Eh2, Dah Duduk Kat Atas Pulak??๐Ÿ˜‚

April 30, 2021



Eh2, pejam celik dah masuk minggu kedua join contest lucky blog AO ni๐Ÿ˜…. Pada awalnyer agak susah jugak nak collect point, tapi lama-lama macam terbiasa pulak dibuatnya. Alang-alang set alarm nak bangun sahur, solat semua bagai boleh set terus timing untuk collect point jugak. Memandangkan bulan Ramadhan ni tidonyer macam tak berapa sangat, so ada freetime collect point lah jawabnyer. Bukan susah mana pun. Tekan-tekan dah dapat point. 

Alhamdulillah. Harap boleh terus konsisten untuk collect point.

Actually niat nak menang contest ni memang tak ada langsung pun. Join pun just untuk suka-suka. Sekadar nak memeriahkan blog. Tapi kalau menang pun apa salahnyer kan๐Ÿ˜?? Boleh selesaikan salah satu target blogging Syu tahun ni. Ada masa tu terciduk jugak nak kumpul point. Bukan apa, sebab semua contestant-contestant yang join contest ni pun bukan kaleng-kaleng hebatnyer, tambah-tambah bloger Atiqah Najihah๐Ÿ˜…. Bila-bila masa jer diorang-diorang ni boleh kejar point yang Syu dah kumpul. Mana tau situasinya boleh jadi macam cerita perlumbaan sang arnab dengan kura-kura tu. Terlajak tido macam arnab dah terlepas collect point. Ha3, jangan main-main possibility tu tetap ada tau!! Tapi kalau kalah tu biasa lah kan. Adat bertanding. Mesti ada kalah & menang.

By the way, pada contestant-contestant yang lain. Chayok!! Teruskan usaha korang tau!! Jangan give up. Masih ada banyak masa lagi untuk korang kejar point. Tambah-tambah AO dah kurangkan gap untuk collect point tu kepada dua jam. Lagi banyak korang boleh collect. Janji korang kena konsisten & yang paling penting set alarm๐Ÿ˜†!! Mana lah tau korang boleh atasi Syu punya point pulak๐Ÿ˜‰. Siapa tahu kan??


๐Ÿ’ชKeep it up!! Don't give up!!


Comments

  1. Balasan
    1. Mekaseh SS.Harap boleh konsisten la sampai final week.Kadang-kadang mood nak menekan tu hangat-hangat taik ayam jugak๐Ÿ˜†.

      Padam
  2. Lajuuuuuuu kak syu kejar saya! :P
    Tahniah kak syu, kena pulun lagi ni!

    BalasPadam
    Balasan
    1. ๐Ÿ˜†Tu lah, akakpun tak sangka.Tengok-tengok dah ada kat atas.
      Pulun Tiqah jangan tak pulun!!๐Ÿ’ช

      Padam
  3. betul tu...bila tak update daily, semua peserta boleh upside down. bagus jugak ye gitu...jumpa minggu depan pulak ye kak syu "D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah, memang tak jangka.Minggu depan tak tahu macam mana pulak๐Ÿ˜….Sebab benda macam ni kadang-kadang memang unpredictable.
      Orite,see ya next weeek!!๐Ÿ˜‰

      Padam
  4. Hebatlah, Syu! ๐Ÿ‘

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alah...Takda lah hebat mana pon Farrah. Takut mula-mula jer boleh kejar. Hujung-hujung jadi arnab!!Ha3๐Ÿ˜‚

      Padam

๐Ÿ’• Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita ๐Ÿ˜‚. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!