Selamat Hari Malaysia

September 16, 2021



بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

Lambat sikit Syu bersiaran hari ni 😁. Hari ni public holiday bersempena Hari Malaysia. Tapi sejak kena WFH, rasanya macam hari-hari public holiday. Cuma hari ni tak ada feel tak ke mana-mana. Mungkin sebab dah puas ber-"camp" ung dekat tepi pantai hari tu.

Hari Malaysia Ke-58

Apa-apa pun, di kesempatan ni Syu nak ucapkan Selamat Hari Malaysia buat semua rakan-rakan blogger Syu & seluruh keluarga Malaysia kita. Tak kira di mana jua korang berada. Selamat bercuti & selamat beristirehat disamping keluarga. Pada yang nak keluar bergumbira tu stay safe & janganlah dok pulun pergi tempat yang dah sedia-sedia crowded 😅. Kalau dah nampak tempat tu dah rupa macam semut hurung carilah tempat lain okey.

 Bumi Malaysia bumi bertuah
Berbilang bangsa hidup muhibbah
Hari Malaysia hari bersejarah
Nak dibentuk digubah sangatlah payah

Rukun negara jangan dilupa
Tonggak perpaduan rakyat jelata
Jalur gemilang identiti kita
Sayang & hormati tanda setia


SELAMAT HARI MALAYSIA YANG KE-58!! 

What My Bawangians Say

  1. Balasan
    1. 😊💕Same to you BK. Selamat Hari Malaysia jugak!!🇲🇾

      Padam
  2. Balasan
    1. Selamat Hari Malaysia jugak Farah!!😊💕

      Padam
  3. Balasan
    1. Ain pun sama. Selamat Hari Malaysia tau!! 😊💕.

      Padam
  4. Selamat Hari Malaysia
    Selamat bercuti
    Selamat beristeri rehat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Same to you wak. Tapi selamat yang last tu lawak lah wak 😂. Harap bulan depan dah stop lah Syu "beristeri rehat". Ki3 😝.

      Padam
  5. Selamat Hari Malaysia juga Syu :)

    BalasPadam
  6. Selamat Hari Malaysia kak syu! ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat Hari Malaysia jugak Tiqah😊💕!!

      Padam