#3 : Suprise Giveaway By Aienienka

September 20, 2021

Giveaway
Klik pada banner untuk info lebih lanjut ๐Ÿ˜.


Sejujurnya, giveaway ni paling lama sekali duduk dalam draft. Start dari tarikh direleasekan sampai ke hari ni baru tengok balik. Semua point entri, banner segala dah ada, Tapi tak tertulis-tulis & publish entrinya, Minta maaf lah yer tuan tanah. Baru hari ni dapat luangkan masa untuk join. Tapi masuk dalam list giveaway marathon lah ๐Ÿ˜‚.



Bulan September ni ramai betul blogger buat giveaway yer. Bagus-bagus! At least ada jugak point yang Syu boleh celotehkan bulan ni, tambah-tambah bila dah ketandusan idea ๐Ÿ˜…. Pada yang nak join giveaway ni, jangan risau. Masih ada berbaki 3 hari lagi untuk korang submit penyertaan. As long as korang submit sebelum tarikh tutup okay ๐Ÿ˜‰!




KEJUTAN BEST?


By the way, the best suprise yang  Syu pernah dapat dalam hidup Syu? Emmm...jap Syu fikir (Dalam otak : Ada ke orang yang pernah buat kejutan best dekat aku? Macam tak hado jer ๐Ÿ˜‚). Bukan apa, hidup sebagai seorang Syu Deris ni memang tak ada banyak sangat kejutan yang best-best. Kejutan yang buruk-buruk banyak lah ๐Ÿ˜†. Jap Syu fikir lagi...Oh ya... Ada!! Suprise makanan dari GRAB Food. Husband orderkan Mc Donald dari tempat kerja dia.



Actually masa tu, Syu tak tahu pun brother GRAB Food dah sampai depan rumah hantar makanan Sebabnya masa abang GRAB Food datang Syu tengah mandi ๐Ÿ˜‚. Yang husband pulak satu hal tak bagitahu ada order makan. Tak tahulah berapa kali brother Grab Food tu tekan loceng. Lepas husband call, tahu-tahu Syu tengok dah ada makanan dekat atas tembok depan rumah. Tapi kalau Syu tahu sekalipun abang GRAB Food sampai, korang ingat Syu nak keluar ke? memang tak lah kan. Dah sah-sah lah pakaian tak proper. Takkan nak keluar berkemban. Kerja gila. Ha3 ๐Ÿ˜‚.



Jangan kata kan GRAB Food. Kadang-kadang abang posmen pun selalu datang salah time. Tapi nak buat macam mana kan, Dah tugas diorang hantar barang. Diorang bukan tahu pun kita buat apa dekat dalam rumah.  Tu pasal kalau dekat ruang tamu, memang Syu prepare siap-siap huddy sweater & tudung cekup. Bila orang datang jer terus sarung ๐Ÿ˜†. Tak payah pening-pening nak bercari. Tapi kalau time tu Syu tengah ada dalam bilik air ke jamban ke. jangan haraplah Syu nak keluar yer ๐Ÿ˜. Memang salah time sangat tu.

What My Bawangians Say

  1. Balasan
    1. Mekaseh kak๐Ÿ˜Š๐Ÿ’•. Banyak betul wish akak kat Syu hari. Harap ada lah rezeki untuk Syu ๐Ÿ˜.

      Padam
  2. semoga ada rezeki untuk menjadi pemenang

    BalasPadam
  3. Semoga berjaya. Lagi surprise, bila orang order GrabFood, kita yang kena bayar. ๐Ÿคฃ

    BalasPadam
  4. Selamat bergiveaway Syu. Semoga ada rezeki Syu. Aaaminn...

    BalasPadam
  5. Good luck. Ammi kalau kat ofis... Dh la sorang, time kita memerut, time tulah door bell berbunyik. Ishhh

    BalasPadam
  6. Salam singgah daripada giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki..

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    BalasPadam