#2 : Birthday Giveaway Sheila Inspire

September 19, 2021

Masih belum terlambat lagi untuk Syu ucapkan selamat hari lahir kan Shiela? Walaupun penyertaan dah hujung-hujung tarikh tutup. Alah, macam nak buat assignment masa study dedulu. Last-last minit baru nak buat. Sebabnya, time last minit lah baru ada idea datang mencurah-curah ๐Ÿ˜. Tapi kena perah otak sikitlah. By the way, dikesempatan ni Syu nak ucapkan selamat hari lahir buat Shiela & tahniah jugak diucapkan atas kelahiran baby baru Shiela. Semoga mummy & baby kekal sihat sentiasa. Doakan Syu ada baby pulak lepas ni tau. Lama dah tunggu nak ada Syu junior ๐Ÿ˜. Tapi masih belum diberi rezeki.

Birthday Giveaway Shiela Inspire

Pada yang nak join giveaway Shiela, korang boleh klik banner untuk terus ke link penyertaan. Macam biasalah. Dah semestinya kena follow sikit syarat untuk join giveaway. Untuk pengetahuan, giveaway ni akan berlangsung sehingga 21 September 2021 ni.  Masih berbaki 3 hari jer lagi. Jom! Kita meriahkan lagi giveaway Sheila Inspire ni. Masih sempat lagi kalau nak join. Mana tahu last-last minit punya penyertaan boleh menang hadiah. Bila dah namanya rezeki. Siapa tahu kan? (Panjang pulak berceloteh. Padahal nak tulis sikit jer ๐Ÿ˜….)

What My Bawangians Say

  1. good luck syu... saya datang nak ampu. mane lah tau bole dapat moto

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kih3. Mekaseh singgah. Nanti kita ampu balik kat blog๐Ÿ˜.

      Padam
  2. Selamat bersegmen dan moga berjaya..

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Mekaseh mamapipie. Good luck jugak tau ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’•.

      Padam
  4. Macam macam hadiahnya Syu. Semoga ada rezeki Syu terpilih nanti. Aaminnn...

    BalasPadam
  5. Moga ada rezeki Syu utk GA ini :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mekaseh Farah. Moga ada rezeki jugak untuk Farah๐Ÿ˜Š๐Ÿ’•.

      Padam
  6. goodluck dan semoga dimurahkan rezeki (",)

    BalasPadam