Good Morning!! Here's Monday Again 😅

November 22, 2021

 Monday Motivation


Semoga hari Isnin ni tak muncul segala negatif-negatif "M". Kepada sang malas, menyampah, meluat, menung, melagut, melalut segala...nyah kau dari sini!! 😆 Ha3~


Semoga hari Isnin korang pun begitu juga - SELAMAT BEKERJA!! 😊🍎

What My Bawagian Says

  1. Saya ni pelik sikit. Paling suka kalau Isnin, taktaulah kenapa haha

    BalasPadam
  2. Peliklah jugak. Actually, Syu bukanlah tak suka hari Isnin. Cuma mood weekend nya tu kadang-kadang masih ON.😆 Ha3.

    BalasPadam
  3. kami kat Johor mula minggu hari Ahad, so mmg takdelah istilah monday fever bagi kami. nak sebut sunday fever janggal sangat, hahaha...

    BalasPadam
    Balasan
    1. 😅 Memang janggal sangat pun bunyinya MY. Sadness Sunday jelah senang. 😁 Heee~

      Padam
  4. Isnin yang haru biru... huhuhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kih3. Tang mana yang haru birunya uncle?😁

      Padam
  5. setiap hari adalah sama buat saya kecuali hari Jumaat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kenapa hari Jumaat jer...Sabtu Ahad kerja jugak yer?😂

      Padam
  6. Balasan
    1. Selamat datang!! T.Kasih sudi singgah blog.
      Hari2 pun sama yer? Ni mesti kerja hari-hari ni. 😂 Hu3~

      Padam
  7. Balasan
    1. Ha3. Sama!!
      Ni kalau disorong bantal ni tidur jawabnya 😁🍎.

      Padam
  8. Kalau datang M besar nak buat kerja pun tak menjadi kan. Semoga hari hari bersemangat :)

    BalasPadam

💕 Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita 😂. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!