Blog Header Bertukar

November 08, 2021

Alhamdulillah, hari ni Isnin nya tak berapa nak blues sangat. Almaklumlah, dah puas berehat. Memang berderet cuti seluruh Silver State minggu sudah. Takkan still nak mood holidays lagi kan 😁. No...no...no...okey!! Hari ni nak kata sibuk sangat tu taklah. Syu just settle kan kerja minggu sudah yang tertangguh jer. Pergi KWSP mintak pengesahan. Lepas tu keluar pergi print plan projek dekat kedai photostat. Selebihnya, godek komputer sampai kesudah 😅.


Lepas dah settlekan kerja office dari pagi sampai ke petang, jadi sementara nak menunggu waktu balik tadi sempatlah jugak luangkan masa sekejap godek-godek Canva. Entah macam mana tiba-tiba terdetik nak tukar header blog 😅. So, inilah hasilnya. No more bunga & lebah lagi 😂. Hanya epal sebiji setengah tu jer yang menghiasi header Syu🍎. Agak lama jugak sebenarnya Syu tak tukar header blog. So, macam mana? Apa pendapat korang. Helok ke idak? 😁

syuderis.com | Blog header
Inilah dia "The apple of my eyes" untuk hari-hari yang mendatang ðŸŽðŸ˜‹.

What My Bawagian Says

  1. Balasan
    1. Alhamdulillah.Terima kasih atas pujian tu 😁🍎.

      Padam
  2. Balasan
    1. Mekaseh CCL. CCL punya header pun boleh tahan jugak. Hi3 😁.

      Padam
  3. Nampak kemas.
    Rajin buat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih NA. Saja-saja isi waktu lapang. Ni pun tak tahu bila tukar header lagi. Hi3 😁🍎.

      Padam
  4. awww comei nya header...haipp ni buat kite nak tukar header ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehhhh...jangan nak gatal-gatal tukar header yer!!Header dekat blog AD dah sedia-sedia cantik. Akak suka header denosor tu. Jangan tukar tau!!😁🍎

      Padam
  5. Balasan
    1. Yeke. Terima kasih dengan pujian tu. Nah epal. Hi3 😁🍎.

      Padam
  6. Blog kita pun x smpt nk tkr2... Bz sket..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kak Ret punya header helok apa. Hi3 😁🍎.
      Takpe, pelan-pelan. Dah tak busy nanti boleh lah tukar.

      Padam
  7. Cute and sweet je mcm owner blog :)

    Bila boring mmg tukar header, adoi nak update blog pun semput lately

    BalasPadam
    Balasan
    1. 😂 Alah...makin kembang hidung kita bila kena puji macam tu. Hu3.

      Padam
  8. Balasan
    1. 😊 Mekasih. Rasa macam menang hadiah pulak. He2~

      Padam
  9. Balasan
    1. 😁🍎 Gitu....Kih3~
      Kurang sikit serabutnya kan...
      Dulu bunga2. Sekarang epal 😂.

      Padam
  10. Cantik header baru Syu buat. saya pun lama tak bertukar header :)

    BalasPadam
  11. T.Kasih kak. Header akak pun okey apa. Simple tapi gambargambar semua meletops!!😁🍎

    BalasPadam

💕 Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita 😂. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!