Hari Keputeraan Sultan Perak 2021

November 05, 2021

Hari Keputeraan Sultan Perak 2021

What My Bawagian Says

  1. Selamat bercuti.. Panjang le cuti kamu ye Yong.

    Handsome dan cantik dua2nya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itu ler. Memang panjang cutinya. Tapi tak tahu nak hala ke mana 😅. Orang Perak ni pantang lepa dapat cuti. Mesti penuh mall, tempat makan segala 😅.

      Kan. Sejuk mata memandang. Anak-anak pun boleh tahan comelnya.

      Padam
  2. Dirgahayu Tuanku... selamat bercuti Syu....

    BalasPadam
  3. Oh patutlah adik saya beria-ria call kata nak balik, rupanya cuti panjang. Tak sabar tunggu..

    BalasPadam
  4. 4 hari cuti panjang. Takkan tak nak balik kan. Hi3 😁💕.

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah.. tapi sayangnya dia dtg sama2 suami dan keluarga laut/pantai sedang ombak besar

      Padam
  5. Balasan
    1. Mekaseh uncle 😁. Dah cuti panjang ni tak tahu pulak nak ke mana 😅.

      Padam
  6. Balasan
    1. Alhamdulillah...berderet cutinya 😂

      Padam
  7. Singgah sini dan follow blog ini. Tq lawat blog saya.

    BalasPadam

💕 Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita 😂. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!