Tragedi Apa Bulan Oktober 2021?

November 01, 2021

Alhamdulillah. Masih diberi peluang untuk bangun & bernafas seperti biasa di bulan November 2021. Kurang dari dua bulan, kita bakal menyusul ke tahun baru 2022. Yang pasti tahun abad ke-20 ni masih belum ada lagi kereta terbang yang terbang di awan sepertimana yang digembar-gemburkan masa zaman kecil Syu dedulu. Mungkin pada abad ke-21 baru ada agaknya. Sezaman dengan kemunculan teknologi macam dalam cerita Doraemon. Ngam lah kan. Kereta terbang & teknologi canggih kan ada pada masa tu. (Dalam hati : Apa kau merapek ni Syu 😝)



Oktober Syu Deris? Nak kata tragedi Oktober tragis macam lagu Awie tu tak ada lah. Tapi, ada juga beberapa moment yang bitter & sweet yang sememangya Syu akan kenang sampai bila-bila 😊💕. Menang hadiah giveaway, dapat dine-in setelah kian lama berkurung, bercuti dengan keluarga & banyak lagi lah moments yang best sampai lupa segala bitter moments. Semoga bulan November ni berjalan dengan smooth seperti smooth nya smoothies!! Buat rakan-rakan blogger Syu, jangan berhenti mengalirkan aura-aura yang positif dalam dunia blog okey!! 😉💕



[Nota rindu : Atiqah Najihah & Alien Oren (AO), mana korang ni. Lama betul hilang dari radar. Rindulah!!]

What My Bawagian Says

  1. tiba2 nak karok lagu tragedi oktober ni..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan. Lirik dah ada tu. Kih3 😆.

      Padam
  2. wahh lagu rockkapak zaman muda2 dulu.,. huhuhu

    BalasPadam
  3. tragedi Oktober saya adalah tahu-tahu Oktober dah habis huwaaa rasa macam baru haritu kita tutup bulan September kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan...cepat betul masa berlalu. Nanti tahu-tahu November pulak habis 😂.

      Padam
  4. Happy November, Syu :) InsyaAllah November will be sweet and better, Aamin :)

    BalasPadam
  5. Cepatnya dah November kan.. Naniey tak sabar nak balik kampung tapi tak complete vaksin lagi ni. Semoga November ni baik baik dan indah sahaja untuk kita semua..

    BalasPadam
  6. Selamat tinggal Oktober.. Selamat datang November..
    semoga yang baik-baik sahaja.. Aamiin..

    BalasPadam
  7. Dengar lagu ni kadang teringat tragedi bas express kemalangan pada 10.10.2010 dahulu. Semoga mangsa dicucuri rahmat Allah

    BalasPadam
  8. Lets pray...November please be good to us..hahaha....

    BalasPadam
  9. hahaha legend betul lagu ni. masalahnya setiap tahun bulan oktober la paling bernanah sekali

    BalasPadam
  10. lagu lejen tak penah jemu dgr

    BalasPadam
  11. Memang best lagu Tragedi ini, tragedi epa; anita sarawak juga ada lagu ni kan..hehe

    BalasPadam

💕 Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita 😂. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!