Giveaway Ombak Bergigi Dot Com

November 02, 2021

Hari ni, tak tahu nak cerita pasal apa. Itu yang buat sajak pagi-pagi tu. Tajuk sajak "Dilema Membeban Membukit" pun pakai sebat jer letak. Ikut mana yang terlintas dekat otak. Kalau ikutkan dekat draft Syu bersusun tajuk yang nak kena di post. Tapi, ideanya macam tak ada jer nak mengolah. Idea nak menulis tu datang & pergi macam angin lalu 😅. 



Memandangkan ada kelapangan, Syu pun buatlah blogwalking. Merata-rata singgah blog orang,  sampailah terdampar dekat blog Ombak Bergigi ni. Ada GIVEAWAY rupanya!! Ha3 😁. Maka, ada lah idea & bahan untuk Syu berceloteh di blog sebelum Syu keluar makan tengahari.  Sambil-sambil tu boleh war-warkan kepada rakan-rakan blogger lain untuk join jugak. Tak syoklah kan kalau join giveaway sorang-sorang tanpa ada pesaing 😉.

Syarat penyertaannya memang mudah sesangat. Korang hanya perlu :

  1. FOLLOW blog OmbakBergigi
  2. FOLLOW Facebook Shuhada Herman
  3. COPY & PASTE banner giveaway beserta BACKLINK
  4. CREATE entri bertajuk  "Giveaway Ombak Bergigi Dot Com"
  5. TINGGALKAN LINK PENYERTAAN diruangan komen entri giveaway

Klik banner untuk ketahui lebih lanjut berkenaan giveaway ni ðŸ˜ŠðŸ’•.

So, apa tunggu lain. Jom kita sama-sama meriahkan giveaway Ombak Bergigi ni. Mana tahu ada rezeki untuk menang set 2 in 1 V.V.Love 😁. Kalau tak menang sekalipun, dapat shortlisted dalam bloglist pun jadilah. Apa-apa pun ALL THE BEST untuk semua yang bakal join!!

What My Bawagian Says

  1. semoga ada rezeki menang.. dan tq komen dan BW di blog akak

    BalasPadam
  2. good lukc & nak gi join jugaks la

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih mummy ayu. Silakan. Baru meriah sikit kalau ramai yang join 😁.

      Padam
  3. Balasan
    1. Terima kasih Rabiah. Jom join giveaway 😁.

      Padam
  4. Balasan
    1. Terima kasih Farhana. Jemput join jugak yer bagi meriah 😉💕.

      Padam
  5. gud luck syu... insyallah nnt kita join jgk la :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan kak Ret. Sangat dialu-alukan. Baru meriah kalau ramai yang join 😁💕.

      Padam
  6. oo ada GA, boleh join nanti. goodluck syu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ha...ah ada GA. Join lah mama 😁💕.

      Padam
  7. Balasan
    1. Terima kasih. Jemput join jugak tau!! 😊💕

      Padam
  8. Balasan
    1. Orite uncle. Terima kasih 😊💕.

      Padam

💕 Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita 😂. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!