One Cup Is A Must!!

November 24, 2021

Coffee

Assalamualaikum & selamat pagi sahabat Blogger Syu. Lama juga tak perkena kopi pagi-pagi masa sarapan. Pagi ni sarapan biasa-biasa jer. Seketul leftover ayam Baker's Cottage bahagian dada, sekeping roti gandum jenama Gardenia yang "Sungguh Enak Dimakan Begitu Saja" tu πŸ˜‹. Dan tak lupa juga secawan kopi segera dari OldTown White Coffee sebagai booster & ubat tahan mengantuk di office πŸ˜…!! - Gambar tak dan nak snap sebab semua dah licin masuk dalam perut. Okey bye!! Nak conteng sikit jer dekat blog buat hilang gatal tangan sementara nak start kerja. Nanti ada kelapangan sambung lagi. 😁 He~



HAVE A NICE & WONDERFUL WEDNESDAY GUYS!!😊🍎

What My Bawagian Says

  1. tang roti tu...ternyanyi ammi sambil membaca. U nakal tauuu

    BalasPadam
  2. emm..coffee... i like! leh geng!

    BalasPadam
    Balasan
    1. 🍻Ahaaaa...ada geng rupanya. Yeah!!😁

      Padam
  3. Orang sabah bilah, kupi-kupi dulu sebelum kerja.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Yezzah!!Janji bukan ketum yang ditagihkan.Ha3 πŸ˜‚.
      Gifyufai ✋!!

      Padam
  5. sedapnya secawan kopi di pagi hari..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul!! Tak mengopi, mengeteh di pagi hari pun boleh. 😁He2~

      Padam
  6. Tak secawan, sehirup pun jadiklah kan :)

    BalasPadam

πŸ’• Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita πŸ˜‚. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!