#5 : Giveaway Ikan Bilis Salted Egg By Aishah Nizam

September 28, 2021

 Giveaway Aisyah Nizam

Ini penyertaan giveaway Syu yang kelima untuk bulan September ni πŸ˜…. Harap ada lah rezeki. Bukan apa, teringin jugak nak tahu sejauh mana sedapnya snek Ikan Bilis Salted Egg ni. Selalu nampak orang jual ikan bilis bersambal letak petai tempoyak bagai. Kali ni nampak letak salted egg rasa macam menarik pulak😁. Kalau nak tahu, penyertaan giveaway ni dibuka di instagram, FB & blog Aisyah. 3 orang pemenang yang bertuah akan dipilih dari setiap penyertaan di socmed Aisyah & berpeluang merasa snek ikan bilis ni. Harga jual kat luar biasanya RM39 (original & spicy). Itupun tak termasuk postage tau. Kalau dapat rasa memang rezeki betul tu πŸ˜‹. Pada yang nak join, macam biasa korang boleh klik pada banner. Masih berbaki 2 hari jer lagi untuk submit penyertaan. So, jangan lepaskan peluang ni okey!! 😘


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN


1) Follow blog AISYAHNIZAM

2) Follow instagram Ikan Bilis Salted Egg 

3) Follow facebook pages Aisyah Nizam

4) Buat entri menarik mengenai IKAN BILIS SALTED EGG. Nyatakan sebab korang kena menang? Kenapa korang teringin sangat nak rasa snek ni? (Jangan lupa SERTAKAN LINK FACEBOOK & INSTAGRAM)

Comments

  1. Assalamualaikum. Syu, terima kasih sudi join giveaway Aisyah yg pertama ni.

    BalasPadam
  2. Harap2 dptlah kan.. Boleh krup krap depan TV sambil tgk hindustan

    BalasPadam
  3. Mekasih ShaπŸ˜ŠπŸ’•.Tahniah jugak. Alhamdulillah. Ada gak jajan untuk kita berdua kunyah depan TV πŸ˜‹. Hi3.

    BalasPadam
  4. jalan-jalan dari giveaway yang sama

    https://www.mialiana.com/2021/09/giveaway-1-by-aisyahnizam.html

    BalasPadam

πŸ’• Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita πŸ˜‚. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!