Giveaway Aku & Kamu

Julai 02, 2021

Assalamualaikum & selamat petang sayang-sayang sekalian. How's your day today ๐Ÿ˜? Memandangkan petang-petang ni Syu tak ada nak buat apa, so Syu luangkan masa Syu untuk join "Giveaway Aku & Kamu" yang dianjurkan oleh blogger As. Kalau nak tahu, GA ni As buat bersempena menyambut ulangtahun perkahwinan dia dengan suami. ๐Ÿ˜Š Kepada As & suami,di kesempatan ni Syu nak ucapkan...

Khas buat : #asaliff

Pada yang nak join GA ni, korang just follow jer instructions kat bawah & klik pada banner untuk pergi ke link penyertaan. Cubalah!! Mana tahu boleh menang hadiah dari blog As ni. Siapa tahu? Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa pun tak tahu. By the way, hadiah untuk GA ni Syu tengok boleh tahan menarik jugak tau ๐Ÿ˜‰. Rugi kalau korang tak join. Untuk senarai hadiah korang boleh tengok dekat SINI. Apa-apa pun, selamat bergiveaway & all the best kepada semua contestant!! ๐Ÿ˜˜


Syarat-syarat giveaway:

1) Follow blog As SamsudinFB As Samsudin dan Instagram as_irvine
2) Buat entri bertajuk "Giveaway Aku Dan Kamu", copy banner dan back link ke post ini
3) Selitkan ucapan kreatif untuk As dan Aliff  dengan tanda pagar #asaliff :)
4) Jangan lupa tinggalkan link entri di ruangan komen ya.

What My Bawangians Say

  1. hahahaah nice!!
    gud luck syu :)

    BalasPadam
  2. good luck..selamat bersegmen!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat bersegmen jugak Nohas๐Ÿ˜Š.

      Padam
  3. MasyaAllah, cantiknya vid ucapan tu Syu. As suka sangat2. Sangat sweet dan charming. As save ya ;)

    Terima kasih atas ucapan dan doa. Semoga yang terbaik juga untuk Syu. Amin..

    As juga dah join segmen Syu.

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/06/segmen-pencarian-bloglist-syu-deris.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mekaseh As sudi datang BW & join pencarian bloglist Syu ๐Ÿ˜Š.
      Boleh,save lah.Memang Syu buat khas untuk wedding anniversary As pun ๐Ÿ˜.

      Padam
  4. wahhh rajin kak syu ngedit
    all the best kak!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Makceh AO. All the best jugak tau!!๐Ÿ˜‹

      Padam
  5. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    BalasPadam
  6. good luck.
    aida pun da join :)

    BalasPadam
  7. All the best kak Syu :))

    BalasPadam
  8. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    BalasPadam
  9. salam blogwalking dri giveaway yg sama.Good luck !

    BalasPadam
  10. jalan2 dari giveaway yang sama
    https://www.mialiana.com/2021/07/giveaway-aku-dan-kamu.html

    BalasPadam