Segmen Wanna Be My GFF by AO

Julai 25, 2021

Nahhhhhhh...sejenis Alien Oren (AO) ni kalau buat segmen & giveaway memang tak pernahnya tak luar biasa. Tengok hadiahnya pun boleh tahan. Dengar cerita, 3 peserta terawal akan dapat free header.2 peserta terpilih yang duduk Shah Alam pulak, akan dapat hadiah istimewa. Hadiah apa agaknyer yer. Ke melon manis GFF? Fuhhhh...tengok AO post dekat insta dia pun dah terhidu-hidu bau manis & wangi melon tu ๐Ÿ˜‚. Kalau dapat dalam sebiji dua, memang pucuk dicita ulam mendatang. Kecik tapak tangan besen ditadahkan. Tak main dah nyiru-nyiru. Nyiru kecik bebeno nak diguna buat tadah ๐Ÿ˜. 


Lepas tu peserta-peserta yang dah join segmen ni akan di interview oleh AO untuk segmen podcast dia. Macam menarik jer kan. Syu pun tak berapa tahu apa benda podcast tu ๐Ÿ˜‚. Harap AO boleh explain podcast tu apa. Sebelum tu, pada yang nak join, make sure korang follow syarat-syarat kat bawah ni okey ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’•. 


Syarat Penyertaan:


1) FOLLOW blog Alien Oren

2) FOLLOW Facebook dan Instagram Golden Fresh Fruits [ Instagram | Facebook ]

3) FOLLOW Instagram Kepada Sesiapa dan Facebook Alien Oren Space

4) CREATE POST bertajuk 'Segmen Wanna Be My GFF by AO' 

5) COPY banner & link kan ke entri AO

6) PUBLISH POST & SUBMIT LINK di ruangan komen.



By the way, untuk tinggalkan link penyertaan, korang boleh klik dekat banner untuk masuk ke dunia tuan tanah ๐Ÿ˜. Untuk makluman korang, segmen ni akan berlangsung selama TIGA MINGGU jer tau. Mulai 21 Julai hingga 11 Ogos 2021. Jangan lepaskan peluang ni okey ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’•.




Selamat bersegmen & selamat berhujung minggu!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•

What My Bawangians Say

  1. Selamat bersegmen
    Semoga ada tuahnya

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen kak syu kita :P

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen syu..Good Luck!

    BalasPadam
  4. Tahu takpe. Sama macam Syu jugak. Segmen/GA bukan biasa biasa. Semoga ada rezeki Syu terpilih nanti :)

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    BalasPadam
  6. hahahahahha tergelak kita baca ^____^

    terhibur betullah dengan ulasan Kak Syu. InsyaAllah dalam menggarapa tulisan untuk menerangkan mengenai podcast itu kak Syu. Nice idea .

    Oh Kak Syu boleh isi detail based on entri sini, lepas tu boleh komen done isi.

    https://www.alienoren.com/2021/08/terima-kasih-peserta-segmen-wanna-be-my.html

    BalasPadam