Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom

Julai 04, 2021

Minggu ni berdesup-desup para blogger kita buat giveaway & pencarian bloglist. Bagus!! Dapat jugak jugak Syu join bersegmen & tambah kenalan blog time-time PKP ni. Tapi jangan lupa, segmen "Pencarian Bloglist Syu Deris" pun masih lagi berjalan seperti biasa sehingga 14 Julai 2021 ni. Busuk-busuk adalah dalam 10 hari lagi ๐Ÿ˜. Pada yang belum join, korang boleh klik SINI untuk join bersegmen dalam pencarian bloglist Syu ๐Ÿ˜‰. 


Okey kali ni, Syu join "Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom" pulak. Syarat penyertaannya korang boleh tengok dekat bawah ni. Untuk maklumat lebih lanjut berkenaan GA ni, korang klik pada banner ๐Ÿ˜‹. Last but not least, all the best kepada semua contestants yang turut sertai GA ni. Selamat bercontest!! 



Syarat Penyertaan

1) CREATE satu entri bertajuk "Jom Join Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom"

2) Korang boleh copy banner & tulis content yang menarik berkaitan GA ni. 

3) Once dah publish, korang tinggalkan link penyertaan di ruangan komen untuk memudahkan tuan tanah untuk blog walking ๐Ÿ˜. 

4) Tempoh GA ni akan berlangsung selama sebulan mulai 4 Julai 2021 hingga 4 Ogos 2021.

5) Pemenang bertuah akan dipilih dengan menggunakan random.org.

6)  Sekiranya korang dinobatkan sebagai pemenang dalam GA ni, korang kena war-warkan hadiah kemenangan korang di mana-mana salah platform sosmed. Samada di Facebook atau Instagram. 

What My Bawangians Say

  1. Assalamualaikum Syu.... huhu.. terima kasih sudi memeriahkan giveaway kawan2.. lama sangat dah xbuat..good luckk

    BalasPadam
  2. jalan2 singgah sini. goodluck

    https://kanvasdakwat.blogspot.com/2021/07/jom-join-giveaway-blog-shalimaryusofdotcom.html

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum, salam singgah dari saya yang jugak salah sorang yang join giveaway nie.. Semoga awak berjaya...

    BalasPadam
  4. good luck.
    aida join gak ni.
    berharap bernasib baik utk hadiah tu :) hi hi hi...

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum... hi awak yang bertuah... boleh check keputusan giveaway...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Terima kasih tuan tanah. Rezeki Syu untuk permulaan bulan Ogos ni๐Ÿ˜Š๐Ÿ’•. Tahniah jugak kepada pemenang & peserta yang lain.

      Padam
  6. jalan2 dari giveaway yang sama
    https://www.mialiana.com/2021/07/jom-join-giveaway-blog.html

    BalasPadam