Alhamdulillah Rezeki!! 😊

Julai 04, 2021



Macam tak sangka 🤣!! Selalunya la kan, Syu memang kurang bernasib baik sikit dalam hal-hal yang melibatkan lucky draw ni. Bukan apa, dari dulu memang tak penah ada luck 😅!! Baik nama mahupun nombor. Kalau kena pun, boleh dikira dengan jari menangnya berapa kali 😂. Betul lah peribahasa tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu. Tapi Syu punya tuah memang susah nak jangka 😅. Tu pasal kalau ada contest & GA yang ada connection dengan lucky draw, memang Syu berserah jer awal-awal. 

My lucky no. 10 😘. 

 

Apa-apa pun tahniah pada diri sendiri. Walaupun hanya terpilih dalam senarai pencarian bloglist, pada Syu ini permulaan yang baik sepanjang Syu kembali berblog. Mana tahu esok lusa ada luck lebih sikit menang GA pulak. Tak salahkan kalau bercita-cita tinggi 😆. 

What My Bawangians Say

  1. Samalah kita kak syu, biasa susah nak terpilih tapi Alhamdulillah rezeki, no 9 saya punya hehehe :P
    Btw tahniah kak syu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah. Sebab akak kalau join lucky draw ni memang out sikit🤣.Tahniah jugak untuk Tiqah😁

      Padam
  2. Tahniah kak.. takdan Naim nak join segmen kak Mia ini hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mekaseh Naim. Takpe, janji Naim tak terlepas join segmen akak😜

      Padam
  3. tahniah syu. bertuah sgt!
    aida pun join giveaway friends just utk memeriahkan.
    tak brape mengharap menang apa2.
    sebab memang sedar diri kurang bernasib baik :) ha ha ha ha...

    sama juga la kalau majlis bersemuka, syu.
    bab cabutan bertuah, hmmmmmm peluang tipis utk dpt tau.
    balik rumah tgn kosong mostly :)

    BalasPadam