Sedondon Berkaftan Batik Bersama La Petite Kiosque

Julai 06, 2021

Petang ni cuaca dekat Ipoh agak mendung & sejuk sikit yer kawan-kawan. Bila kena cuaca yang macam ni, mata pun mula lah nak layu ๐Ÿ˜. Agaknyer kalau disorongkan bantal, mahu hanyut jawabnyer ni ๐Ÿ˜‚. Tapi bila dah petang-petang nak masuk ke maghrib ni, orang tua-tua cakap tak elok kalau tidur. Jadinya, sambil-sambil melayan mata layu ni ada baik jugak kalau Syu cerita sikit pasal satu bisnes ni dekat korang. Mana tahu boleh kurangkan sikit mengantuk dengan bercerita. Last time, Syu ada promote scrunchies by Jshimz Co. Hari ni Syu bawakan khas kaftan batik yang sememang comel & selesa dipakai dari La Petite Kiosque ๐Ÿ˜˜. 
@iffahsafwah

I cuba ๐Ÿคฃ Support sikit geng! Later I follow you back. Thanks ๐Ÿ˜‰ ##kaftanviral ##kaftanstyle ##tiktokmalaysia ##fyp ##foryoupage ##smallbusinessowner

♬ Touch It (remix) - Wisdom Kaye
Pada kengkawan yang ada anak, anak saudara mahupun cucu perempuan, Syu nak bagitahu dekat korang yang sis Iffah ada menjual kaftan batik Terengganu dengan corak cantingan tangan yang telah dimodenkan dengan motif kartun. Kalau korang bagi diorang pakai kaftan ni memang akan nampak comel sangat-sangat. Bukan apa, sebab majoriti warna & design yang sis Iffah ni jual memang gegurl-gegurl gitu. Selain tu, apa yang bestnya, korang yang dewasa pun boleh join berkaftan sekali dengan anak-anak sebab saiz untuk orang dewasa pun sis Iffah ada jual. Kain memang best!! Dibuat dari material viscose & tak panas bila bawak tidur. Trust me!! Sebab Syu sendiri dah pernah pakai kaftan dari kedai sis Iffah ni ๐Ÿ˜‰. Selesa sangat tau. Even baju kelawar sekalipun, sekali sekala apa salahnya kan kalau pakai sedondon ramai-ramai. Baru nampak meriah & happening anak-beranak ๐Ÿ˜ƒ!!

Tengoklah. Design & warna semua cantik-cantik!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•

Untuk saiz & harga, korang boleh tengok dekat list bawah ni ๐Ÿ˜‰. 
 

Setiap pembelian, korang bukan saja menerima kaftan. Malah sis Iffah ada selitkan sekali gift khas dari kedai dia. Sekiranya korang berminat nak berkaftan anak beranak korang boleh WASSAP sis Iffah kita atau korang boleh follow instagramnya di La Petite Kiosque untuk info lebih lanjut berkenaan dengan batik kaftan ni ๐Ÿ˜‰. Kat sana korang boleh tengok & pilih macam-macam jenis warna & corak kaftan. Cepat-cepat grab. Sebab Syu dengar banyak stock kaftan dari La Petite Kiosque ni dah banyak sold out ๐Ÿ˜. Laku keras jugak. Pada yang dah beli, happy kaftan-ing y'all!!  
@iffahsafwah

Tolong kite clearkan stock boleh? ๐Ÿฅฒ✨ ##kaftanviral ##smallbusinessowner ##supportsmallbusiness ##fypใ‚ท゚viral ##foryoupage ##fyp ##buwatjer ##eksekeli ##fyp2021

♬ Pulang - K-Clique

What My Bawangians Say

  1. Betul CCL, memang comel-comel design nyer.Kalau berkenan,CCL boleh klik dekat link okey ๐Ÿ˜‰.

    BalasPadam