Segmen Pencarian Bloglist Tamat

Julai 15, 2021

Alhamdulillah, setelah berhadapan dengan macam-macam error dalam blogger akhirnya Syu boleh kembali menulis blog dengan aman & jayanya. Lepas tukar domain hari tu banyak jugak masalah blogger Syu datang. Sampai Syu terpaksa direct messages(DM) beberapa orang blogger untuk selesaikan masalah Syu. Tapi malangnya, tak semua jawapan Syu boleh dapat dari diorang sebab ada sesetengah error mungkin diorang tak pernah alami macam mana seperti Syu. So, semalam baru Syu tahu kat mana sebenarnya silap Syu 😁. Apa-apa pun tahniah kepada diri sendiri. Tu pasal kalau korang tengok, semalam hanya post roti jala jer yang up. Lain-lain post semua tak boleh lepas sebab ada something happened dekat Syu punya blogger, hu3 πŸ˜‚. 

Semalam memang agak kemurungan sikit bila dok fikir pasal blogger. Memang satu benda pun tak jalan. Nak create post lambat nau loadingnya. Penyudahnya Syu tutup terus tengok movie πŸ˜ƒ. Malas nak fikir punya pasal. Tapi alhamdulillah. Akhirnya dengan berkat kesabaran, dapat jugak Syu selesaikan masalah blog Syu satu persatu pagi ni. Lepas ni Syu just nak tunggu Adsense Syu jer muncul balek. Harap-harap tak makan masa yang lama untuk dia muncul semula. Bukan apa, dah lah masa nak mohon asyik kena reject jer. Nyampah tau!!Banyak beno rulesnya. Kita ni dah lah jenis tak suka follow rules. Tapi demi kemaslahatan blog, Syu relakan jua. Demi kemaslahatan tu!!Tak boleh blah πŸ˜†.

Kopi

By the way, semalam adalah hari terakhir berlangsungnya "Segmen Pencarian Bloglist Syu Deris". Boleh tahan jugak penyertaan kali ni Syu tengok 😁. Syukur dapat banyak sambutan jika dibandingkan dengan giveaway (GA) hari tu. Ini menunjukkan ramai yang support aktiviti blog Syu. Terima kasih semua!!Memandangkan segmen dah berakhir, dengan ini secara rasminya Syu mengisytiharkan "Segmen Pencarian Bloglist Syu Deris" ditutup. Terima kasih sekali lagi pada yang sudi memeriahkan segmen Syu ni. Syu harap korang semua boleh berikan Syu sedikit masa untuk Syu go through penyertaan korang satu persatu. Mana tahu ada terlepas pandang. Bagi Syu masa okay. Keputusan sekejap jer boleh dapat. Cuma Syu nak ambik masa sikit untuk ziarah blogger dari rumah ke rumah untuk tinggalkan jejak. Alang-alang Syu nak datang tu, bawak-bawak lah bancuh ayor sedap-sedap sikit πŸ˜ƒ. Dapat Kopi panas Che Nah cicah biskut kepala lutut pun jadi lah πŸ˜†.

What My Bawangians Say

  1. Alhamdulillah dah tamat giveaway kak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah Rabiah,dah tamat. Ada kesempatan nanti akak update senarai peserta yang terpilih untuk bloglist akak πŸ˜ƒ. Hari ni rasa macam keletihan sikit nak update 😁.

      Padam
  2. hehe. Tak sabaq nak taw sapa pemenang dia haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hi3. Akak pun tak sabar nak announce senarai peserta yang tercalon 😁.

      Padam
  3. Alhamdulillah
    tentu meriah sambutannya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah.Meriahlah jugak WP 😁. Ada jugak sambutan dari blogger2.

      Padam
  4. Banyak masalah sangat ke kak syu? Nasib baik lah saya tak alami masa tukar domain haritu, kalau tak memang putus semangat nak blogging hahaha :')
    Apa apa punnnn tak sabar nak tahu! Siapa yang bakal terpilih hehehe :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak kata banyak tu tak adalah Tiqah. Ada sesetengah errors tu punca dari kesilapan akak jugak. Tapi macam tak sangka ada kaitan dengan blogger.

      πŸ˜‚ Kemarin masa kena tu memang akak dah down dah sebenarnya. Nak tanya siapa tak tahu. Abam Google pun ada gak jawab tak betul. Boleh tahan serabut fikir pasal bab-bab teknikal blog ni. Almaklumlah, pengalaman tak ada 😁. Apa-apa pun alhamdulillah,semua dah okay. Cuma Adsense jer belum lagi dapat approval.

      Akak pun tak sabar nak announce nama2 peserta yang terpilih tu 😁.

      Padam
  5. Alhamdulillah, selesai sudah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Lepas ni nak up keputusan pulak. Tunggu yerπŸ˜‰

      Padam
  6. Syukur akhirnya problem solved. Mesti masing masing tak sabar nak tunggu resultnya.

    BalasPadam
  7. Tahniah atas penganjuran.

    BalasPadam
  8. baguslah dah selesai semuanya syu..moga adsense cepat muncul!

    BalasPadam