Tekak Dah Jemu Makan Nasi😅

Julai 05, 2021

 


Kemarin makan nasi. Semalam makan nasi. Hari ni? No!! Tak lalu weyhhhhh...hari-hari asyik makan nasi. Naik jemu dah tekak ni🤣. Sebulan lockdown ada membulat dibuatnya. Kalau timbang berat ni mau menjerit penimbang kat rumah ni. Nasib baterinya dah habis 😆. So, nak elak kejemuan makan nasi, hari ni Syu masak mee kari jer. Segala apa yang ada dalam peti ais Syu terebankan semua dalam mangkuk. Jemput makan semua. Korang masak lauk ape jer tengahari ni?😁


What My Bawangians Say

  1. Mi kari ke Mrs. A namapak macam rojak mee pun ia

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mee kari.Kuah kat bawah.Tak suka kuah banjir😁.

      Padam
  2. Sama kak syu! Boring sungguh makan nasi, tapi jenis diri saya tak boleh tak makan nasi. Memang tetap kena makan nasi >.< Kalau tak nak makan nasi, kena makan makanan lain banyak banyak kiranya nak cover nasi hahaha tapi endup makan jugak nasi :D

    BalasPadam
  3. hahhaha kita pun makan mi bandung tadi...
    muak makan nasi kan tp lauk tetap kena masak utk bdk2 makan hahaa..
    end-up kita meratah je la lauknya jgk

    BalasPadam
  4. memang wajib kena ubah selera sekali sekala
    kalau tidak memang bosan
    hehehe

    BalasPadam
  5. Sekali sekala ubah menu ok jugak . Janji perut kenyang

    BalasPadam
  6. Lama tak makan mi kari. 😋

    BalasPadam
  7. hmm nampak sedap, saya pun sedang bosan makan nasi.. Hheheeh

    BalasPadam
  8. boring. sama la.
    ari ni, sekali je makan nasi, syu.
    tu pun aida buat nasi goreng.
    dok rumah aje, tiap hari masak, sendiri jemu dgn masakan sendiri :)
    aduhai...

    BalasPadam