Alhamdulillah, Semua Pemenang Dah Selamat Terima Hadiah!!

Jun 21, 2021

Nampak sangat masih belum move on dengan contest ni kan, ha3๐Ÿ˜‚. Almaklumlah, first time buat contest. Mula-mula risau jugak tak ada orang nak join. Blogger baru, biasalah kalau sambutan tu agak suam-suam kuku ๐Ÿ˜‚. Tapi apa-apa pun alhamdulillah, hadiah-hadiah yang Syu hantar Selasa lepas semua dah selamat sampai ke tangan pemenang-pemenang. Tahniah diucapkan. Harap korang tak serik untuk joint & support aktiviti blog Syu lagi lepas ni ๐Ÿ˜.


Pada yang belum tengok post pemenang-pemenang contest #Riang Raya Bersama Syu Deris ni, korang boleh klik dekat link bawah ni :



And kat bawah ni semua feedback pemenang-pemenang yang dah terima hadiah contest #Riang Raya Bersama Syu Deris. Tahniah Syu ucapkan sekali lagi. Even harga hadiahnya tak mahal & branded, tapi bolehlah untuk korang jadikan kenang-kenangan sebagai tanda persahabatan sepanjang kita berblogger. Syu harap korang semua suka hadiah yang Syu bagi tu ๐Ÿ˜. Last but not least, terima kasih sudi luangkan masa untuk join contest ni. Teruskan berblogging & support blog Syu okey!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’•

What My Bawangians Say

  1. tq syu....
    of coz akan sentiasa guna kain tu hehehe

    BalasPadam
  2. I'll be updating my winners soon.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Seriously? Winner of what Ray?
      Haiya...Did akak miss something?๐Ÿ˜…

      Padam
  3. wahh...bestnya dapat hadiahh

    BalasPadam
  4. Tahniah semua. Cantik sangat tasbih tu.

    BalasPadam
  5. Alaaa kita takk sempat joinn harituuuuu :(
    Nanti kak syu buat giveaway, kita nak joinn hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah...rugi tau!!Kalau tak...Tiqah dah boleh pakai kain batik๐Ÿ˜….Takpe,nanti kalau akak buat GA lagi akak roger Tiqah๐Ÿ˜

      Padam
  6. Terima kasih kak dan tahniah kepada pemenang yang lain jga..

    BalasPadam
  7. terima kasih kak semoga kak dimurahkan rezeki sentiasa <3

    BalasPadam