Fresh Milk Sedap Kembar Farm Fresh

Jun 18, 2021

Sedap, pekat, likat melekat!!Ha3 ๐Ÿ˜‹


Again, another produk TESCO in the house ๐Ÿ˜!! Last time, Syu review makanan frozen TESCO. Hari ni produk tenusu pulak. Rasenyer dah boleh start claim komisen sikit dekat TESCO ni, sebab rajin nau promote produk diorang ๐Ÿ˜†. Memandang pagi ni Syu tak tahu nak breakfast apa, so Syu hadap jelah stok susu yang ada dalam fridge. Susu ni memang antara favourite Syu & husband. In case kalau pagi-pagi tak sempat nak breakfast, kitorang laki bini mesti minum susu ni dulu sebelum pergi kerja. For those yang ada alahan dengan produk tenusu, sorry to say...freshmilk ni sedap sesangat however korang still tak boleh minum. I feel sorry for that.


Nampak tak? Freshmilk ni diberanakkan ditempat yang sama ๐Ÿ˜†. So, kira kembarlah kan ๐Ÿ˜.

Freshmilk TESSCO ni kalau korang nak tahu sebenarnya salah satu keluaran Farm Fresh jugak. Cuma TESCO diberi hak untuk pattern kan freshmilk ni sebagai salah satu house brand diorang. So, freshmilk TESCO & Farm Fresh kira boleh dikatakan kembar lah kan. Cuma rupa jer tak seiras. Sejujurnya, freshmilk ni memang lagi sedap dari brand-brand terkemuka kat luar sana ๐Ÿ˜‹. Harga pun jauh lagi murah dari Farm Fresh. Kalau ada promotion, korang boleh beli freshmilk ni sekotak dengan harga RM4.75 tau. Murah kan?? Padahal harga asal dia kalau korang nak tahu, lebih kurang dengan harga freshmilk dari Farm Fresh ๐Ÿ˜. Syu pernah minum freshmilk dari Farm Fresh. Memang sedap & rasa dia lebih kurang jer dengan freshmilk TESCO ni. Cuma rasa yang Farm Fresh punya lebih pekat sikit jika dibandingkan dengan brand TESCO. Lagi satu pulak, freshmilk brand Fresh Farm ada dalam banyak perisa.Macam TESCO just ada dua pilihan jer. Coklat & fullcream. Overall, freshmilk TESCO ni memang sedap yakmat!! Sememangnyer freshmilk pilihan kitorang laki bini ๐Ÿ˜.

Comments