Godaan Besar Bila Berblog πŸ˜‚

Jun 22, 2021



Tangan ni kan...saja jer tau!! πŸ˜‚. Bila mood nak menulis tu dah ke laut, macam ni lah perangai dia. Dari dok saja-saja godek dah jadi berkenan pulak dengan warna merah mak jah ni. Macam lawa . Ya ampun...Bisikan syaitan semua ni Syu!! Bertahan Syu...bertahan...Tak kan tiap-tiap bulan nak tukar color? Ingat camelion? Hu3 πŸ˜†

What My Bawagian Says

  1. hai! busyra baru disini.. singgah & follow. salam kenal

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai Busyra.Salam perkenalan jugak.Mekaseh sudi singgah blog akak πŸ˜‰.

      Padam
  2. Hahahaha, apa salahnya tukar tiap tiap bulan :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada berejam menghadap css lagi Tiqah. Matilanak!! πŸ˜‚

      Padam
  3. Kalau rajin boleh tukar tiap2 bln

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ni kalau akak start hadap css, mau akak gantung periuk kuali jawabnyer NinaπŸ˜†.

      Padam
  4. Cadangnyer gitulah Rabiah. Tapi macam malas pulak nah hadap css & html kodπŸ˜‚

    BalasPadam
  5. Dah cukup cun dah blog ni..

    BalasPadam
  6. Hehehe...baru fresh kan. As tak pandai nak godek semua tu...

    BalasPadam
  7. kaella follow sini, header tu lawa sangat 😍

    BalasPadam
    Balasan
    1. Selamat datang Kaella!!Mekaseh 😘.

      Padam

πŸ’• Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita πŸ˜‚. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!