Bluberry Ice Blended Campak-campak

Jun 15, 2021


Hari ni memang panas betul. Bahangnya tu terasa sangat walaupun duduk dalam rumah. Bila panas-panas macam ni, tekak pun mulalah nak cari something yang boleh sejukkan tekak 😁. Sambil-sambil layan blogger, bolehlah scoop sesudu dua masuk mulut. Kalau iktkan ada jer aiskrim vanilla dalam peti ais. Tapi malangnya Syu tak suka aiskrim vanilla πŸ˜‚. Kalau husband Syu memang dia sukalah aiskrim perisa tu sebab memang favourite dia. Tu pasal dia beli.

 Memandangkan blender baru untuk buat ice blended dah ada, so bermulah sesi perasmian untuk buat minuman campak-campak niπŸ˜‹. Segala balance yogurt, susu & frozen blueberry dalam peti ais Syu blend. Jadilah blueberry ice blended ni. Kalau dapat buat flavour coffee pun sedap jugak ni. Letak pulak boba & cincau as a topping. Memang jawabnyer "tarik sis...semongko!!". Ki3πŸ˜†

What My Bawagian Says

  1. sedapnya air tu..nk plak bila cuaca panas kan..sejuk la tekak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Itulah pasal, memang panas betul hari ni😁
      Tu yang buat ice blended ni.Jadilah buat sejukkan tekak.

      Padam
  2. Campak campak punn nampak sedap :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah Tiqah...setakat nak buat sejukkkan tekak panas-panas ni 😁.

      Padam

πŸ’• Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita πŸ˜‚. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!