Pencarian Bloglist Setengah Tahun 2021

Jun 24, 2021


Hari ni Syu sibuk beno bermovie marathon. Lepas Isyak baru ada keinginan nak tengok blog. Tu pun sebab nak tengok senarai penyertaan pencarian bloglist Syu. Alhamdulillah, sambutan yang agak memberangsangkan kali ni 😁. Makceh korang sebab sudi join bersegmen dengan Syu. Sebelum Syu sambung bermovie marathon balek, ada baiknya kalau Syu luangkan masa sekejap untuk join segmen blogger Syamimi. Manalah tahu dapat masuk dalam senarai bloglist dia. Sambil-sambil tu dapat jugak tambah-tambah kawan blogger. 

Syarat penyertaannya mudah jer. Macam biasa apa yang korang perlu buat adalah : 


1) Create satu post berkenaan pencarian bloglist ni
2) Follow IG Sis Syamimi kita &
3) Submit link penyertaan korang di ruangan komen dia


Seperti biasa. Pada yang berminat nak join contest ni korang boleh tekan banner dekat atas untuk submit link penyertaan & ketahui lebih lanjut pasal segmen pencarian bloglist . Syu ucapkan selamat berjaya kepada semua peserta-peserta. Good night 😉!!

What My Bawangians Say

  1. Selamat bersegmen!

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/06/pencarian-bloglist-setengah-tahun-2021.html

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen juga :
    https://dindamaisarra.blogspot.com/2021/06/pencarian-bloglist-setengah-tahun-2021.html

    BalasPadam
  3. Selamat bersegmen kak syu! :)

    BalasPadam