Minuman Yang Agak Disgusting Kena Dihadap Dua Tiga Hari Ni πŸ˜‚!!

Jun 28, 2021

Setakat ni memang ada nampak kesan. Lepas minum memang asyik nak sedawa & membuang angin jer πŸ˜‚.

Sejak dua tiga hari ni, memang kemurungan sikit nak hadap blog sebab satu badan kena serang angin. Perit betul rasa.Tak tahulah apa yang Syu salah makan sampai boleh kena angin macam ni. Nasib ada minuman penyelamat ni dalam rumah. Tapi rasa dia, nauzubillah disgusting!! Bila nak minum tu memang kena tarik nafas panjang sikit. For those yang suka halia, mungkin minuman ni tak akan jadi masalah pada korang πŸ˜‚. Start dari hari Jumaat hari tu, Syu terpaksa hadap air ni hari-hari. Hari ni pun masih kena hadap lagi. Haiya...


Tengok powder dia pun dah cukup buat selera Syu tertutup πŸ˜‚. Bertabahlah wahai tekak.

What My Bawagian Says

  1. wow air halia...sedap tu tapi kalau hari2 minum mau perit tekak tu..

    salam kenal dari blog iamfuzy.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam perkenalan jugak Fuzy😘.Memang perit, tambah pulak Syu tak berapa suka dengan haliaπŸ˜…

      Padam
  2. rabia kena gastrik sampai muntah 3 kali

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Hu3.Syu pun jarang gak minum air halia ni. Tapi apa kan daya dah kena angin. Terpaksalah jugak hadap πŸ˜‚.

      Padam
  4. Housemate minum, saya yang tengok terseksa hahahaha. Pejam mata teguk air halia >.<

    BalasPadam
    Balasan
    1. πŸ˜…Akak minum pun sambil pejam mata jugak.Dahlah akak tak berapa suka halia,tambah-tambah kalau buat air macam ni.Haiyoo...perit nak nelanπŸ˜….

      Padam

πŸ’• Sebarang pertanyaan & cadangan, sila tinggalkan diruangan komen yer sayang-sayang sekalian!! Fikir yang baik-baik.Tulis yang baik-baik.Insyallah, semuanyer akan baik-baik belaka. Lagi satu, tolonglah jangan klik & sabotaj iklan kita sesedap rasa. Nanti tak pasal-pasal GA suspend akaun kita πŸ˜‚. Tolong yer sayang-sayang sekalian!!